Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast tulee – Teaser #0

20/06/2018
Ostan Asuntoja Podcast

Ostan Asuntoja Podcast – Näkemyksiä ja kokemuksia asuntosijoittamisesta ja vuokranantajana toimimisesta. Vieraina asuntosijoittajia ja vuokranantajia erilaisilla strategioilla, kokemuksilla ja näkemyksillä, joista voit saada uusia ajatuksia ja oppeja. Isäntänä Harri Huru.

Pitkään pitkään tavoitteena ollut Ostan Asuntoja Podcastin lanseeraus on vihdoin käsillä.  Podcast poikkeaa Ostan Asuntoja Blogin ja Ostan Asuntoja YouTube -kanavan luonteesta siten, että siinä äänessä ovat vieraat. Viikottain ilmestyvät jaksot tulevat kestämään tyypillisesti 40-50 minuuttia eli tavoitteena on päästä pintaa syvemmälle siten, että kuulijat pääsevät oppimaan muiden asuntosijoittajien ja vuokranantajien kokemuksista ja näkemyksistä.

Kenen näkemyksiä haluaisit kuulla podcastissa? Haluaisitko itse tulla podcastin vieraaksi? Laita toivomuksia kommenttikenttään tai lähetä sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. Jokainen asuntosijoittaja on joskus hankkinut ensimmäisen sijoitusasuntonsa eli kaikki kiinnostavat kokemukset ovat tervetulleita riippumatta siitä, onko salkussa yksi vai tuhat sijoitusasuntoa.

Haastattelut tehdään pääosin ”ajasta ja paikasta riippumattomasti” eli teknologiaa hyödyntäen internetin ja puhelimen välityksellä. Äänen laadun merkitys on tiedostettu ja internet- ja puhelinliittymien rajoitteita pyritään poistamaan editoinnin keinoin mahdollisimman paljon.

//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/6660938/height/360/width/640/theme/standard-mini/autonext/no/thumbnail/yes/autoplay/no/preload/no/no_addthis/no/direction/backward/


Ostan Asuntoja Podcast tilattavissa, ladattavissa ja kuunneltavissa kaikilla alustoilla: Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja SoundCloud.

https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudin kautta.


Apple Podcast -linkki johtaa Applen Podcasts app:iin, mikäli käytät iOS-laitetta (esim. iPhone, iPad, Apple Watch), ja iTunes:iin, mikäli käytät Mac:ia.

Overcast on yksi parhaista ellei paras iOS podcast app mm. ”Smart Speed”- ja ”Voice Boost”-ominaisuuksien kautta. Smart Speed kiihdyttää automaattisesti hiljaisten kohtien kohdalla ja nopeuttaa podcastien kuuntelua. Ostan Asuntoja Podcast löytyy tämän linkin kautta.

SoundCloud app:ien avulla Ostan Asuntoja Podcast löytyy ainakin iOS- ja Android- päätelaitteiden kautta.

Myös Stitcher:in avulla Ostan Asuntoja Podcast löutyy älypyhelimien ja tablettien sekä Mac:in ja PC:n lisäksi Android Auto:n ja Apple CarPlay:n kautta kuten myös Amazon Echo:n kautta.

Ostan Asuntoja Podcast löytyy myös Spotify:sta.

5 kommenttia
  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Voisikohan tämän saada kuunneltavaksi myös Acast-sovelluksen kautta?

  2. Martti permalink

    Miten olisi vieraaksi Jenni Witikkala? Aikanaan Jenni From the Block -sarjaan odottelin Harria pitkään vieraaksi, mutta löytyisikö jutun juurta toisin päin?

Trackbacks & Pingbacks

  1. Asuntosijoittajan viikko – passiivista vai aktiivista tuloa | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: