Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja – Tarjoa Kohdettasi

Tehtävä – MissioOstan Asuntoja Tarjoa Asuntoasi

Ostan Asuntoja tarjoaa pitkäaikaista vuokrakotia haluaville asiakkailleen turvallisen asukaskokemuksen ostamalla, vuokraamalla ja remontoimalla asuntoja lisävakuusarvoa tuottavasti luotettavien yhteistyökumppanien kanssa.

Tavoite 2020

Vuoden 2020 tavoitteena on asuntosijoitussalkun kasvattaminen positiivista kassavirtaa tuottavilla aktiivisilla sijoitustoimenpiteillä 2 miljoonalla eurolla.

Visio 2025Ostan Asuntoja Myy Asuntosi

Ostan Asuntoja on mukana tarjoamassa 1000 hyväkuntoista ja turvallista vuokrakotia Suomessa vuoteen 2025 mennessä.

Haluat jatkaa kodissasi vuokralaisena ja sinulle on tärkeintä, että vuokranantaja ei tule irtisanomaan vuokrasopimustasi vasten tahtoasi ja pitää kodistasi hyvää huolta – siirry kertomaan kodistasi ja toiveistasi

Sinulle on tärkeintä, että asuntokaupat syntyvät nopeasti ja/tai huomaamattomasti ilman nettivalokuvia ja yleisesittelyjä – siirry tarjoamaan asuntoasi

Ostokriteerit

Ostan Asuntoja tehtävän ja tavoitteen toteutumiseen sopivien ostokohteiden tulee täyttää vähintään ensimmäinen mutta mieluummin useampi näistä kriteereistä

  • Kohteet tuottavat positiivista kassavirtaa 70 %:n velkavivulla laskien
  • Kaupat tehdään vähintään 15 % alle markkinahinnan
  • Ostokohteissa on tuloutettavaa taloyhtiölainaa
  • Ostokohteissa on markkina-arvoa korottavaa remontointipotentiaalia
  • Vuokralaisineen ostetuissa kohteissa on remontoinnin kautta tulevaa vuokrankorotuspotentiaalia
  • Positiivisen kassavirran kriteeri on ehdoton. Ainoa poikkeus tähän on kohde, jossa ostohetken negatiivinen kassavirta on omin toimenpitein käännettävissä selvästi positiiviseksi.

Haluat myydä sijoitusasuntosi vuokralaisineen hyvälle vuokranantajalle, joka pitää huolta vuokralaisestasi – siirry tarjoamaan asuntoasi

Haluat myydä sijoitusasuntosalkkusi vuokralaisineen hyvälle vuokranantajalle, joka pitää huolta vuokralaisistasi – ole yhteydessä sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. 

Haluat myydä kokonaisen kerrostalon pitkäaikaiselle omistajalle, joka jatkaa yhtiön pitkäjänteistä kehittämistä ja pitää huolta vuokralaisistasi – ole yhteydessä sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. 

HUOM! Hallituksen suunnitelmista johtuen asunto-osakeyhtiöissä sijaitsevia yksittäisiä asuntoja ei toistaiseksi kannata tarjota ostettavaksi niihin liittyvien poliittisten riskien todennäköisyyksien lisäännyttyä (29.12.2020).

%d bloggaajaa tykkää tästä: