Siirry sisältöön

Miten toimia, kun vuokralainen ei päästä vuokranantajaa asuntoon? YouTube #50

19/02/2019
Miten toimia, kun vuokralainen ei päästä vuokranantajaa asuntoon?

Kun vuokranantaja haluaisi tarkastaa asunnon kunnon, esitellä sitä uudelle vuokralaiskandidaatille tai asunto on pistetty myyntiin ja sitä pitäisi esitellä ostajakandidaatille, mitä vuokranantaja voi tehdä, jos vuokralainen ei ole yhteistyöhaluinen asunnolla käynnin suhteen.


Tämän YouTube -videon sponsoroi:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä alkaen 500 euron palkkiolla. Palkkioon sisältyy ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Uutena palveluna “Vuokravälitys yhdessä”-toimintamalli. asuntopehtoori.fi

Tarjolla myös koko vuokrasuhteen hallinnointipalvelu


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcast #34 – Roni “asuminen on tunne” Porokara, osa 2

Asuntosijoittamisella taloudelliseen vapauteen by Johanna Pöysti – Blogi #138


Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. Tuet samalla hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.

2 kommenttia
  1. Viljami Mäenpää permalink

    Ilmansuodattimien vaihto on suositeltavaa huoneistoissa kerran vuoteen, johon vetoamalla harva vuokralainen haluaa kieltäytyä päästämästä vuokranantajaa asuntoon. Paras vuokralainen on se, josta kuulee vähiten..

Trackbacks & Pingbacks

  1. Ostan Asuntoja Podcast #35 – Vuokralaisvalinta vuokraustoiminnan ytimessä – Kristiina Ketola-Orava | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: