Siirry sisältöön

Älä niele purematta mitään – 4 ohjetta – Tiistaiaudio #327

11/06/2024
Sinustako flippaaja? Oppia-Kokemuksia-Inspiraatiota -kirja tilattavissa. Ostan Asuntoja alennuskoodi FLIPPAA. Tilaa tästä

Teitkö viime viikon korko- ja vuokramarkkinaennustajatestit Tiistaiaudion alussa? Älä pyöristä tarjoussummaa! – Asuntosijoittajan neuvottelutaitoja Osa 15 – Tiistaiaudio #326

Do Your Own Research DYOR-tyyppiset muistutukset voi helposti mennä ohi pohtimatta, mitä ne käytännössä tarkoittavat. Tällä kertaa 4 ohjetta siihen, mitä kaikkea käytännössä pitäisi pureskella, ettei erehdy nielemään tietämättömien asiantuntijoiden oppeja pureskelematta.

”Mistä löytyy hyvä ilmainen vuokrasopimuspohja” on tyyppiesimerkki kysymyksestä, johon voi keskustelupalstalla saada 10 vastausta. ”Mikä näistä vastauksista on lähinnä oikeinta” onkin jo vaikeampi tietää. 


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, sijoitusasuntojen hallinnointia ja asuntomyyntiä sekä isännöintiä ympäri Suomen.

Huolenpitopalvelulla ulkoistat vuokrasuhteen hoidon Asuntopehtoorille, joka hoitaa asuntoon ja vuokrasuhteeseen liittyvät käytännön asiat puolestasi ja takaa vuokrat koko vuokrasuhteen ajan..

Vuokravälityksen Asuntopehtoori hoitaa kilpailukykyisin kiintein hinnoin vuoden vuokratakuulla..

Asuntopehtoori Isännöinti tarjoaa nykyaikaista proaktiivista isännöintiä, jonka avulla pystytään parantamaan taloyhtiöiden arvoa.

Lisätietoa asuntopehtoori.fi


 
Naapurikodit ostaa kokonaisia kiinteistöjä, jalostaa niistä viihtyisiä koteja ja jää omistajaksi nostamaan taloyhtiön arvoa. Osa asunnoista tarjotaan ostettavaksi. Haluatko asuntosijoittajana mukaan? Lue lisää naapurikodit .fi


Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan tilauspaikka on asuntosijoituskirja.fi. Koodilla TAVOITE -25 %. Kirja on vuokratuloista verovähennyskelpoinen kulu. E-kirjan saa luettavaksi heti.

Isyysblogin muistiinpanot Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjasta – Tiistaiaudio #314

Marko Kaarton esikoiskirja ”Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu” löytyy samalta sivustolta. Koodilla ALOITA saat lisäalennuksen.

Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssin tilauspaikka on rahamedia.fi/verkkokurssit. Kurssi on vuokratuloista verovähennyskelpoinen kulu.

Oma äänikirjastoni on Audiblessa – kokeile Audible -äänikirjapalvelua maksutta – kaupallinen varoitus


Tuoretta ilmaista sisältöä:

Työpaikalle on kiva mennä Eemeli Karlsson Osa 2 Tutkimukset – Ostan Asuntoja Podcast #311

Asuntopehtoorin kasvutarinaa Miika Vuorensola – Ostan Asuntoja Podcast #309

Vuokravääpeli Lari Lindén – Ostan Asuntoja Podcast #308

Asunto bordellista Arto Puikkonen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #306

Takaperin tavoitteisiin Minttu Lehti Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #304

Jos koet saavasi sisällöstä lisäarvoa tai haluat lähettää äidille terveisiä tai mulle ja vieraille kommentteja, voit tehdä sen ja harjoitella salamaverkon käyttöä Albyn kautta 

Social: ostanasuntoja@NostrVerified.com, Ostan Asuntoja X, Ostan Asuntoja Insta, Ostan Asuntoja FB, Ostan Asuntoja TikTok

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista.

Saa kommentoida