Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Rauma, Pori

Lisään tähän tietoja vuokrattavista asunnoista välittömästi, kun niitä on vapautumassa.

Raumalla Lehtikuusentie 11 vapautuu viimeistään 1.1.2019 tilava ja valoisa hyvän pohjan omaava 1. kerroksen (ei katutasossa) 1h+alkovi+k 38 m2 + lasitettu parveke  hyvin hoidetusta yhtiöstä ja rauhallisesta pihapiiristä. Vuonna 2015 uusittuun tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä syödessä avautuu pääosin metsäiset näkymät. Mikroaaltouunille on oma paikkansa hyllyssä eli tasoille jää reilusti laskutilaa sekä paikat kahvinkeittimelle että tietokoneen ja puhelimen lataukselle. Samat näkymät ovat kunnostetulta ja lasitetulta parvekkeelta, johon mahtuu hyvin pöytä ja tuolit tai laiskanlinna vaikkapa iltapäivän luku- ja teehetkiä varten. Vaaleat pinnat sopivat useamman makuun ja ovat helppo sisustuksen pohja. Asunnossa on tällä hetkellä vaalea muovimatto mutta sinne voidaan uuden vuokralaisen niin toivoessa asentaa vaalean harmaa laminaatti. Eteisessä 150 cm leveä kaapisto ja sen vastakkaisella puolella samanlevyinen vaatekomero. Huoneeseen jää sängyn lisäksi reilusti tilaa, joka mahdollistaa useamman sisustusratkaisun.

Talon ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu 2017, hissit kunnostettu ja kesällä 2018 on kunnostettu piha. Asunnon vesijohdot ja viemärit on uusittu eli asumista häiritsevää remonttia ei ole tulossa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Tässä kodissa saa ripustaa tauluja seinille ja kerrostaloasumiseen tottunut lemmikinomistajakin pääsee muuttamaan lemmikkinsä mukana, mikäli vuokranmaksukyky on kunnossa. Tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella.

Taloyhtiön omassa pihassa on keinut, grillikatos ja ”seniorien leikkipuisto” penkkeineen. 100 metrin päässä on 2017 uusittu lasten leikkipuisto. Taloyhtiötä ympäröivät muut taloyhtiöt ovat kaikki hyvin hoidettuja. Rauman keskustaan matkaa omalla autolla on 5 minuuttia ja kävellen noin 20 minuuttia.  Äyhönjärven kiertävä 3 kilometrin lenkkipolku alkaa Lehtikuusentien alkupäästä.

Vuokra 460 €/kk. Vesimaksu 12 €/hlö/kk. Voit lähteä täyttämään asuntohakemusta tästä tai kysyä ensin lisätietoja vaikka WhatsApplla 0400 797 209, sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com tai puhelimen kautta. Vakuus asettuu johonkin 0-460 euron välille ja vaihtoehdoista voidaan jutella lisää, jos asunto muuten tuntuu omalta.

Ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokrakodissa asumiseen liittyen löytyy tästä.


fullsizeoutput_23bAsunto vuokrattu 26.6.2018 (Raumalla Lehtikuusentie 11 täysremontin jälkeen noin 10.7.2018 vapautuva tilava ja valoisa hyvän pohjan omaava ylimmän 5. kerroksen 1h+alkovi+k+lasitettu parveke 38 m2. Täysin koneita myöten uusittuun keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä syödessä avautuu pääosin metsäiset taivasnäkymät. Samat näkymät ovat kunnostetulta ja lasitetulta parvekkeelta, johon mahtuu hyvin pöytä ja tuolit tai laiskanlinna vaikkapa iltapäivän luku- ja teehetkiä varten. Vaaleat pinnat, harmaa laminaatti ja samansävyinen tehosteseinä sopivat useamman makuun ja ovat helppo sisustuksen pohja. Eteiseen tulee peilillinen 150 cm leveä liukuovikaapisto ja sen vastakkaiselle puolelle samanlevyinen vaatekomero. Huoneeseen jää sängyn lisäksi reilusti tilaa, joka mahdollistaa useamman sisustusratkaisun.

Talon ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu, hissit kunnostettu ja seuraavaksi suunnitellaan pihan kunnostusta. Asunnon vesijohdot ja viemärit on uusittu eli asumista häiritsevää remonttia ei ole tulossa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti. Tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, lähetä sähköpostia harri@ostaasuntoja.com tai soita 0400 797 209. Ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokrakodissa asumiseen liittyen löytyy tästä.) Asunto vuokrattu

Päivitän kuvia asunnon remontin edetessä (23.6.2018)


Porin Sampolassa Vaaksatie 1 kaikki asunnot vuokrattu. Taloyhtiöön valmistunut ikkuna-, parveke- ja oviremontti 2017. Parvekekaiteet uusittu ja parvekkeet lasitettu.

 

%d bloggers like this: