Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Rauma, Pori

Lisään tähän tietoja vuokrattavista asunnoista välittömästi, kun niitä on vapautumassa.

fullsizeoutput_23bAsunto vuokrattu 26.6.2018 (Raumalla Lehtikuusentie 11 täysremontin jälkeen noin 10.7.2018 vapautuva tilava ja valoisa hyvän pohjan omaava ylimmän 5. kerroksen 1h+alkovi+k+lasitettu parveke 38 m2. Täysin koneita myöten uusittuun keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä syödessä avautuu pääosin metsäiset taivasnäkymät. Samat näkymät ovat kunnostetulta ja lasitetulta parvekkeelta, johon mahtuu hyvin pöytä ja tuolit tai laiskanlinna vaikkapa iltapäivän luku- ja teehetkiä varten. Vaaleat pinnat, harmaa laminaatti ja samansävyinen tehosteseinä sopivat useamman makuun ja ovat helppo sisustuksen pohja. Eteiseen tulee peilillinen 150 cm leveä liukuovikaapisto ja sen vastakkaiselle puolelle samanlevyinen vaatekomero. Huoneeseen jää sängyn lisäksi reilusti tilaa, joka mahdollistaa useamman sisustusratkaisun.

Talon ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu, hissit kunnostettu ja seuraavaksi suunnitellaan pihan kunnostusta. Asunnon vesijohdot ja viemärit on uusittu eli asumista häiritsevää remonttia ei ole tulossa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti. Tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, lähetä sähköpostia harri@ostaasuntoja.com tai soita 0400 797 209. Ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokrakodissa asumiseen liittyen löytyy tästä.) Asunto vuokrattu

Päivitän kuvia asunnon remontin edetessä (23.6.2018)


Porin Sampolassa Vaaksatie 1 kaikki asunnot vuokrattu. Taloyhtiöön valmistunut ikkuna-, parveke- ja oviremontti 2017. Parvekekaiteet uusittu ja parvekkeet lasitettu.

 

%d bloggers like this: