Siirry sisältöön

Myy asuntosi nopeasti ja/tai huomaamattomasti

Minkälaiset asunnot soveltuvat tarjottavaksi parhaiten

Ostan Asuntoja tarjoaa pitkäaikaista vuokrakotia haluaville asiakkailleen turvallisen asukaskokemuksen ostamalla, vuokraamalla ja remontoimalla asuntoja lisävakuusarvoa tuottavasti luotettavien yhteistyökumppanien kanssa.

Jotta asunnot voidaan remontoida hyvän asukaskokemuksen edellyttämälle tasolle, niistä ei valitettavasti voi maksaa täyttä markkinahintaa. Mikäli myynnillä ei ole kiire ja asunto on hyvässä kunnossa, suosittelen kääntymistä paikallisen välittäjän puoleen parhaimman hinnan saamiseksi.

Mikäli on tärkeää, että asuntokaupat syntyvät nopeasti ja/tai huomaamattomasti ilman nettivalokuvia ja yleisesittelyjä, edellytykset meidän molempien tavoitteiden täyttymiselle ovat paremmat.

Ostan Asuntoja etsii yksiöitä ja pieniä kerrostalokaksioita Nokialta, Ylöjärveltä, Kokemäeltä, Huittisista, Raumalta, Porista, Helsingistä ja Tampereelta. Kiinnostusta lisää, mikäli asunnossa on tuloutettavaa taloyhtiölainaa jäljellä. Asunnon kunnolla ei ole merkitystä eli erittäin huonokuntoisiakin asuntoja voi tarjota.

Myyminen minulle toimii seuraavasti:

  1. Tarjoa asuntoasi minulle täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Mitä enemmän tietoa annat sitä paremmin voin valmistautua jo ennen ensimmäistä paluuyhteydenottoa. Voit lähettää myös kuvia myytävästä kohteesta.
  2. Analysoin tarjoamasi kohteen ja otan yhteyttä sinuun toivomallasi tavalla. Mikäli olen kiinnostunut kohteesta, tulen yleensä tässä vaiheessa pyytämään kattavan dokumentaation kohteesta ja taloyhtiöstä.
  3. Sovimme ajan asunnon katselmukselle tai teemme katselmuksen videopuhelun avulla. Joskus voin tehdä tarjouksen myös asuntoa näkemättä.
  4. Teen tarjouksen asunnostasi perusteluineen.
  5. Mikäli pääsemme yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista, tarvitsen tuoreen isännöitsijäntodistuksen. Sen jälkeen teen kauppakirjan ilman palkkiota.
  6. Allekirjoitamme kauppakirjan, maksan kauppahinnan shekillä tai tilisiirtona ja teet siirtomerkinnän osakekirjaan. Halutessasi kaupat voidaan tehdä valitsemassasi pankissa.
  7. Kaupanteon jälkeen maksan varainsiirtoveron ja hoidan ilmoitukset verottajalle ja taloyhtiön isännöitsijälle.

Jos haluat myydä yksiön tai pienen kerrostalokaksion Nokialla, Ylöjärvellä, Kokemäellä, Huittisissa, Raumalla, Porissa, Helsingissä tai Tampereella, tarjoa sitä minulle täyttämällä oheinen lomake ja lähetä se minulle.

Mikäli asunto ei sijaitse näillä paikkakunnilla, minua voivat kiinnostaa asunnot Helsinki-Tampere-Pori-Rauma -nelikulmiossa. Esimerkiksi Nummela voisi olla kiinnostava alue. Pyrin vastaamaan kaikkiin näihin yhteydenottoihin nopeasti.

Mikäli asunto sijaitsee jossain muussa kaupungissa, pistän tiedot eteenpäin, mikäli verkostossani on näissä kaupungeissa toimivia sijoittajia. Näihin yhteydenottoihin en valitettavasti pysty aina vastaamaan.