Skip to content

Myy Asuntosi – Toimintamalli ja Lomake

Ostan yksiöitä ja pieniä kaksioita Kokemäeltä, Huittisista, Raumalta, Porista, Helsingistä ja Tampereelta. Myyminen minulle toimii seuraavasti:

  1. Tarjoa asuntoasi minulle täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Mitä enemmän tietoa annat sitä paremmin voin valmistautua jo ennen ensimmäistä paluuyhteydenottoa. Voit lähettää myös kuvia myytävästä kohteesta.
  2. Analysoin tarjoamasi kohteen ja otan yhteyttä sinuun toivomallasi tavalla. Mikäli olen kiinnostunut kohteesta, tulen yleensä tässä vaiheessa pyytämään kattavan dokumentaation kohteesta ja taloyhtiöstä.
  3. Sovimme ajan asunnon katselmukselle. Joskus voin tehdä tarjouksen myös asuntoa näkemättä.
  4. Teen tarjouksen asunnostasi perusteluineen.
  5. Mikäli pääsemme yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista, tarvitsen tuoreen isännöitsijäntodistuksen. Sen jälkeen teen kauppakirjan ilman palkkiota.
  6. Allekirjoitamme kauppakirjan, maksan kauppahinnan shekillä ja teet siirtomerkinnän osakekirjaan. Halutessasi kaupat voidaan tehdä valitsemassasi pankissa.
  7. Kaupanteon jälkeen maksan varainsiirtoveron ja hoidan ilmoitukset verottajalle ja taloyhtiön isännöitsijälle.

Jos haluat myydä yksiön tai pienen kaksion Kokemäellä, Huittisissa, Raumalla, Porissa, Helsingissä tai Tampereella, tarjoa sitä minulle täyttämällä oheinen lomake ja lähetä se minulle: